Innovationscentret

Innovation Pilot

Innovation Pilot er et kursusforløb på DTU, hvor virksomheder stiller med en ide eller udfordring, som grupper af studerende løser på nye innovative måder. Kurset henvender sig til virksomheder, der ønsker nye ingeniørfaglige perspektiver og eksponering overfor DTU studerende.

Forløbet

Deltagende virksomheder tilknyttes tværfaglige grupper af DTU studerende, på tværs af alle 17 studieretninger. I perioder på 4-8 uger investerer de studerende deres faglighed og kreativitet, i et intenst innovationsforløb med virksomheden i centrum.

Udbytte

Forløbet er designet til at puste ny energi og kreativitet ind i din virksomhed. Input fra flere ingeniørfaglige vinkler åbner op for nye muligheder og løsninger. Forløbet giver adgang til fremtidens ingeniørtalenter og kan blive starten på et videre samarbejde med DTU

Praktisk

Pris: Gratis

Ressourceforbrug: Fysisk fremmøde 2-3 gange i løbet af kurset

Hvornår: Tre gange årligt – forår, sommer, efterår

Mere info: Innovation Pilot 

Kontakt

Malene Kirstine Holst
Afdelingschef
DTU Diplom
93 51 15 71

Job eller studenterjob

I DTU's Jobbank kan du som virksomhed eller studerende kan du finde din finde fremtidige samarbejdspartner omkring job, praktik eller projekt.

Gå til Jobbanken som virksomhed

Gå til Jobbanken som studerende

Praktik- og Projektbanken

Praktik- og Projektbanken er er et match making website for virksomheder, organisationer, DTU studerende og -undervisere. Det er her man finder hinanden. Du kan selv lægge et opslag op eller søge i andres opslag.

Besøg Praktik- og Projektbanken

http://www.diplom.dtu.dk/erhvervssamarbejde/innovation-pilot
21 JUNI 2018