Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
30 NOV

Noget ved musikken

Som kulmination på deres værkstedskursus har diplomingeniørstuderende på retningen Eksport og Teknologi  designet deres egne bluetooth-højttalere.

Innovation og produktudvikling
19 NOV

Rockwool udfordrer diplomingeniørstuderende til at tænke ud af bøtten

Rockwool besøgte DTU Diplom for at få de studerendes bud på, hvordan virksomheden kreativt kan genanvende de enorme mængder stenuld, som hvert år pilles ned fra byggepladser...

Transport og logistik Byggematerialer Affaldshåndtering Innovation og produktudvikling Livscyklusanalyse
12 NOV

Fra studerende til medejer af virksomhed på en uge

Henriette Heitmann blev i foråret 2018 færdig på DTU som diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur med speciale i beton. Allerede ugen efter stod hun som medejer af betonvirksomheden...

Entreprenørskab Byggeproduktion og byggeledelse Byggematerialer
04 JUL

Korn og grøntsager skal dyrkes i festivaltis

Diplomingeniørstuderende har fundet en grøn kilde til plantegødning: Næringsstoffer fra urin, der opsamles i kugler af plantebaseret gel.

29 JUN

Studerende forvandler træspåner til lyddæmpning

Seks diplomingeniørstuderende løste et affaldsproblem for en limtræsproducent og skabte et akustisk panel med kommercielt potentiale.

12 MAR

Kan man 3D-printe et afløbssystem?

Det kan være en udfordring at lære, hvilke delkomponenter der indgår i et afløbssystem og hvordan de skal samles, og selvom man kan komme et stykke vej med en tegning...

26 FEB

Lille sky kan fjerne dårligt indeklima i klasseværelset

Studerende har udviklet en indeklimaindikator, der fremmer gode udluftningsvaner og kan sikre bedre indeklima i klasseværelserne.

12 FEB

Blindestokken er en øjenåbner

Studerende på diplomingeniørretningen Byggeri og Infrastruktur får lov til at ”låne” et handicap et par timer for rigtigt at forstå reglerne for tilgængelighed ved nybyggeri...

2017
05 DEC

Nyt laboratorium for grønne tagløsninger

Der mangler test og standarder for de populære grønne tage. Det bliver der ændret på med et nyt laboratorium på Ballerup Campus.

Klimatilpasning
09 NOV

High tech-dyne kan lindre børneeksem

Tre diplomingeniørstuderende har udviklet en kløestop-dyne med materialer fra NASA’s rumdragter. Nu får projektet støtte til videreudvikling.

Medicin og medicoteknik Sundhed og sygdomme Materialer

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.