Ballerup Campus

Om DTU Diplom

DTU Diplom er et center på DTU, der tilbyder kurser på diplomingeniøruddannelsen, adgangskurser og videreuddannelser på diplomniveau.

DTU Diplom har fokus på at levere undervisning baseret på viden fra de klassiske ingeniørdiscipliner koblet med den nyeste teknologi. Derfor arbejder vi med at integrere virksomhedsudfordringer i undervisningen med henblik på at øge de studerendes innovationskapacitet, eksponere de studerende til eksterne virksomheder samt give disse nye løsninger på nogle af deres udfordringer. DTU Diplom er således en drivkraft i forhold til studentersamarbejder med særligt fokus på små og mellemstore virksomheder.

DTU Diplom står for

  • Fokus på praksisnær innovation
  • Fokus på første job mere end sidste eksamen
  • Uddannelse med erhvervslivet i fokus
  • Videreuddannelser, der følger med forandringerne i samfundet

DTU Diplom holder til på Ballerup Campus, hvor halvdelen af Diplomingeniøruddannelsen foregår og ca. 50 procent af alle diplomingeniøruddannelsens kurser bliver administreret. Dermed er DTU Diplom helt central for diplomingeniøruddannelserne på DTU.

DTU Diplom skal være et kraftcenter for praksisnær innovation og entreprenørskab. Med kurset Innovation Pilot sørger DTU Diplom for den tværgående innovationsundervisning i diplomingeniøruddannelsen på DTU.

På Ballerup Campus findes herudover halvdelen af DTU adgangskursus, som i stigende grad muliggør, at studerende kan kvalificere sig til en ingeniøruddannelse på DTU.

Derudover udbyder DTU Diplom videreuddannelse på Diplom-niveau inden for IT, Projektledelse, Miljø og Energi, Ledelse og Stærkstrøm via Center for Videreuddannelse.

DTU Diplom tilbyder

http://www.diplom.dtu.dk/om-dtu-diplom
16 AUGUST 2018