Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
12 NOV

Fra studerende til medejer af virksomhed på en uge

Henriette Heitmann blev i foråret 2018 færdig som diplomingeniør fra Byggeri og Infrastruktur på DTU, med speciale i beton. Allerede en uge efter hun blev færdig stod...

Entreprenørskab Byggeproduktion og byggeledelse Byggematerialer
04 JUL

Korn og grøntsager skal dyrkes i festivaltis

Diplomingeniørstuderende har fundet en grøn kilde til plantegødning: Næringsstoffer fra urin, der opsamles i kugler af plantebaseret gel.

29 JUN

Studerende forvandler træspåner til lyddæmpning

Seks diplomingeniørstuderende løste et affaldsproblem for en limtræsproducent og skabte et akustisk panel med kommercielt potentiale.

12 MAR

Kan man 3D-printe et afløbssystem?

Det kan være en udfordring at lære, hvilke delkomponenter der indgår i et afløbssystem og hvordan de skal samles, og selvom man kan komme et stykke vej med en tegning...

26 FEB

Lille sky kan fjerne dårligt indeklima i klasseværelset

Studerende har udviklet en indeklimaindikator, der fremmer gode udluftningsvaner og kan sikre bedre indeklima i klasseværelserne.

12 FEB

Blindestokken er en øjenåbner

Studerende på diplomingeniørretningen Byggeri og Infrastruktur får lov til at ”låne” et handicap et par timer for rigtigt at forstå reglerne for tilgængelighed ved nybyggeri...

2017
05 DEC

Nyt laboratorium for grønne tagløsninger

Der mangler test og standarder for de populære grønne tage. Det bliver der ændret på med et nyt laboratorium på Ballerup Campus.

Klimatilpasning
09 NOV

High tech-dyne kan lindre børneeksem

Tre diplomingeniørstuderende har udviklet en kløestop-dyne med materialer fra NASA’s rumdragter. Nu får projektet støtte til videreudvikling.

Medicin og medicoteknik Sundhed og sygdomme Materialer
30 MAJ

Sundhedsvidenskab er også en ingeniørdisciplin

Der er stort potentiale i at udvikle ny teknologi, der kan afhjælpe udfordringer på sundhedsområdet – og DTU vil være en del af løsningen.

Biologiske systemer Organisk kemi Medicin og medicoteknik
2016
23 SEP

App-ønskedage: Fra børnespil til kønssygdomme

App-ønskedage: Fra børnespil til kønssygdomme Efterårets App-ønskedage gav en flyvende start til de studerendes semesterprojekter

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.diplom.dtu.dk/nyheder
17 NOVEMBER 2018