Ballerup Campus

Om DTU Diplom

DTU Diplom holder til på Ballerup Campus og er et center på DTU, der tilbyder kurser på diplomingeniøruddannelsen, adgangskurser og videreuddannelser på diplomniveau.

DTU Diplom har fokus på at levere undervisning baseret på viden fra de klassiske ingeniørdiscipliner koblet med den nyeste teknologi. Derfor arbejder vi med at integrere virksomhedsudfordringer i undervisningen med henblik på at øge de studerendes innovationskapacitet, eksponere de studerende til eksterne virksomheder, samt give disse nye løsninger på nogle af deres udfordringer. DTU Diplom er således en drivkraft i forhold til studentersamarbejder med særligt fokus på små og mellemstore virksomheder.

DTU Diplom står for

  • fokus på praksisnær innovation
  •  fokus på første job mere end sidste eksamen
  • uddannelse med erhvervslivet i fokus
  • videreuddannelser, der følger med forandringerne i samfundet

DTU Diplom holder til på Ballerup Campus, hvor halvdelen af Diplomingeniøruddannelsen foregår og ca. 50 procent af alle diplomingeniøruddannelsens kurser bliver administreret. Dermed er DTU Diplom helt central for diplomingeniøruddannelserne på DTU.

Derudover findes halvdelen af DTU´s adgangskurser på Ballerup, hvilke i stigende grad muliggør, at studerende kan kvalificere sig til en ingeniøruddannelse på DTU.

DTU Diplom udbyder desuden videreuddannelser på diplomniveau inden for IT, projektledelse, Miljø og Energi, Ledelse og Stærkstrøm via Center for Videreuddannelse.

 

DTU Diplom tilbyder