Ballerup Campus

Bygningen og faciliteter

 

DTU Ballerup er kendetegnet ved, at alle aktiviteter foregår i én samlet bygning, som ligger lige ved Sømosen. På den måde vil studerende hver dag møde studerende og undervisere fra andre uddannelsesretninger. Det betyder også, at de administrative funktioner, som befinder sig i 3 netværkscentre i bygningen, altid er tæt på.


Studie miljø og tværfaglighed sættes i centrum på DTU Diplom. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem førnævnte netværkscentre, hvor de studerende kan arbejde med projekter, slappe af og mødes med medstuderende fra egen og andre uddannelsesretninger. Derudover findes der flere arealer på gangene med borde, stole og sofagrupper, som indbyder til gruppearbejde eller samvær.

Lokaler og auditorier

På DTU Ballerup Campus lever lokaler og auditorier op til de højeste standarder. Både undervisningslokaler, auditorier og laboratorier er udstyret med moderne udstyr. I de 4 auditorier er der installeret det nyeste av-udstyr og her, såvel som i undervisningslokalerne, findes stikkontakter til bærbare computere. Derudover er der trådløst internet overalt i bygningen.

 

Ud over auditorier og undervisningslokaler, findes der på Ballerup Campus en række værksteder og laboratorier, som understøtter den praktiske del af undervisningen.

Læs mere om værksteder og laboratorier her.

Cykelkælder og bad

Hvis man vælger at komme cyklende til Campus, er der opvarmet cykelkælder, luftpumpe samt badefaciliteter.

Handicapvenlig bygning

Bygningen fordeler sig på 2 eller 3 plan, afhængigt af hvor i bygningen man befinder sig. Der er placeret mange elevatorer på de forskellige etager, som gør det nemt at komme rundt, hvis man sidder i kørestol. Derudover findes der handicaptoiletter og brede døre overalt i bygningen.

Kantine

Kantinen tilbyder et stort og veltillavet udvalg af mad og drikke. Hver dag er der stor salatbar samt en lun og en varm dagens ret. Køkkenet serverer både traditionelle danske og internationalt inspirerede retter. Der findes desuden et fint udvalg af færdig-salater og sandwicher som er klar til at tage med sig.

DTU Bibliotek

Biblioteket ligger centralt placeret i Campus bygningen. Her er der adgang til databasen Findit, hvor al bibliotekets litteratur, trykt som elektronisk, findes. Derudover tilbyder biblioteket en række faciliteter så som studiepladser, udlån af studierum, bærbare computere og e-bogslæsere. Biblioteket tilbyder desuden vejledning og kurser i litteratursøgning mm.

Læs mere om biblioteket her

Kort over campus

DTU Ballerup Campus råder over 42.000 kvadratmeter. Bygningens størrelse betyder, at det ikke altid er helt nemt at finde frem til sin destination. Oversigtskortet viser, hvordan campus er indrettet med nogle af de væsentligste steder indtegnet.

Download kort over DTU Ballerup Campus som pdf